Blog

De kracht van de nieuwe zorgcoöperaties

 

Het sociale domein is volop in beweging. De overheid treedt steeds verder terug en zorg en ondersteuning worden in toenemende mate door bewonersinitiatieven geregeld. In een aantal wijken in Den Haag werken verschillende initiatieven inmiddels met elkaar samen in de vorm van zorgcoöperaties. Public Result begeleidde vorig jaar drie pilots rond bewonersinitiatieven voor zorgcoöperaties: Bouwlust, Regentes Valkenbos en Scheveningen. Kees Stob en Manish Dixit vertellen over hun ervaringen.

  Lees verder  

Opleidingen en bedrijven dichter bij elkaar brengen

 

Eind vorig jaar werd onze Transitieatlas beroepsonderwijs Achterhoek gelanceerd, samengesteld door Public Result onder leiding van Henkjan Kok. Het rapport voorspelt voor 2025 een tekort aan personeel in de Achterhoek van zo’n 9.000 fte. En dat brengt nieuwe uitdagingen voor het beroepsonderwijs met zich mee.

  Lees verder

Onze goede voornemens + speerpunten 2018

 

Aan het begin van dit nieuwe jaar is het goed om eens terug te gaan naar datgene wat je ook alweer zo leuk vindt in het werk wat je doet. Anno 2018 staat er een team van enthousiaste adviseurs die samen het DNA van Public Result vormen. Samen hebben we nog eens goed gekeken naar waar we in 2018 het verschil willen maken in het publieke domein en hoe we dat gaan doen.

  Lees verder