Amy SevinkBio


< Ons team

Vanuit mijn studie bestuurskunde kijk ik vanuit meerdere perspectieven naar maatschappelijke vraagstukken: publiek management, economie, sociologie, politicologie en recht. Tijdens mijn studie heb ik mij onder andere bezig gehouden met pensioencommunicatie, burgerparticipatie in smart cities en het reguleren van beleid.

 

Vanuit een brede mijn brede interesse in maatschappelijk relevante vraagstukken ben ik tijdens mijn master Economics and Governance bij Public Result terecht gekomen. Het is een uitdaging om de verschillende belangen van betrokken partijen te verenigingen om voldoende draagvlak te genereren. Ik krijg er energie van om samen met mijn collega’s iets te kunnen betekenen voor de klant in de vorm van een (advies) rapport of de begeleiding tijdens het traject.

 

De complexe opdrachten bieden een veelzijdig takenpakket waardoor het werken bij Public Result uitdagend is en blijft. Ik werk als assistent adviseur onder andere aan de Transitieatlas maatschappelijk vastgoed voor Goeree-Overflakkee en de Economische Transitiemonitor.