Anne KiewietBio


< Ons team

Migratie, demografische krimp, verduurzaming, druk op de leefbaarheid: elke dag halen deze grote uitdagingen het nieuws. Het zijn complexe vraagstukken die niet zo 1-2-3 op te lossen zijn. Of toch wel…?

 

Helaas kunnen we als adviesbureau de wereldproblematiek niet wegtoveren. Wél zijn we gespecialiseerd in het helpen van gemeenten, regio’s, provincies en organisaties om hier op een succesvolle, duurzame en inclusieve manier mee om te gaan. We brengen stakeholders bij elkaar, brengen het (gemeenschappelijke) verhaal in beeld en gaan op zoek naar passende manieren om die uitdagingen om te toveren tot de kracht van de gemeente of organisatie. Samenwerking staat hierbij altijd centraal; samen sta je immers sterker.

 

Aan elke stap van het traject, van verkenning tot uitvoering, werk ik als assistent-adviseur enthousiast mee. Ik help bij het uitvoeren van deskresearch, het brainstormen over de invulling van vraagstukken, het voorbereiden, organiseren en notuleren van bijeenkomst, het schrijven van eindrapportages en nog veel meer! Zo heb ik een goed overzicht op de lopende projecten en kan ik meedenken waar nodig.

 

Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging! Met mijn enthousiaste, nieuwsgierige en creatieve blik op de wereld in combinatie met een achtergrond in internationale betrekkingen haal ik plezier uit niet alleen het analyseren van maatschappelijke vraagstukken, maar vooral een praktische manier te vinden om die te managen. Met name de vertaalslag maken van (inter)nationale uitdagingen naar lokale oplossingen trekt mijn interesse en gelukkig mag ik dat ook vaak doen bij Public Result! Ik werk aan diverse projecten mee, waaronder huisvesting arbeidsmigranten, verduurzaming bedrijventerreinen, Regio Deals, (regionale) organisatievraagstukken en economische profielen.

Werken bij Public Result?