Britt NuwenhofBio


< Ons team

Bij Public Result houden we ons bezig met maatschappelijke vraagstukken. Met een integrale aanpak en door oplossingsgericht te werk te gaan proberen we een draagvlak te creëren waarin iedereen zich kan vinden en zijn eigen ideeën terugziet.

Al van jongs af aan ben ik maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd in hetgeen zich in de wereld om mij heen afspeelt. Tijdens mijn studie Internationale Betrekkingen en Organisaties en Rechtsgeleerdheid is dit nog veel verder aangewakkerd. Bij Public Result is het mogelijk om mee te denken en helpen aan het oplossen van belangrijke vraagstukken en komt ook naar voren hoe belangrijk samenwerking is. Dit is iets wat mij erg aanspreekt.

Als assistent adviseur is je werk erg divers. De verscheidenheid aan maatschappelijke projecten binnen dit bedrijf maakt het werk dan ook zo leuk en interessant. Ik ben betrokken bij het creëren van beleid voor huisvesting van arbeidsmigranten in verschillende gemeentes, bij het versterken van de grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland en Duitsland bij het project EuregioRail, bij de Regiodeal van Delft en bij het inventariseren van de mogelijkheden voor de grensoverschrijdende arbeidsmarkt in Gelderland. En er zullen nog veel meer interessante projecten volgen. Kortom, een afwisselende baan waarbij je veel van projecten en collega’s kunt leren.

Werken bij Public Result?