Evianne BrouwersBio


< Ons team

 

Het realiseren van maatschappelijk resultaat begint bij samenwerking en deze samenwerking neemt vele vormen aan. Het betreft samenwerking binnen de eigen organisatie om integraal beleid te formuleren. Het vergt afstemming met de regio om een waterbedeffect te voorkomen en het vraagt om nauwe samenwerking met de verschillende stakeholders om tot een breed gedragen oplossing te komen.

 

Dit is wat voor mij het werk bij Public Result zo dynamisch en uitdagend maakt. Niet één opdracht is hetzelfde en dat is maar goed ook, want elke gemeente of regio is uniek.

 

Met een achtergrond in internationale bestuurskunde, heb ik geleerd altijd de verbinding tussen partijen te zoeken, wat ons bindt is namelijk groter dan wat ons scheidt.  Of samenwerking nu internationaal, regionaal of lokaal is, in de kern draait het allemaal om hetzelfde: het creëren van maatschappelijk resultaat kun je niet alleen en gelukkig hoeft dat ook niet.

 

Als junior ben ik nauw betrokken bij onder andere het actualiseren van de Economische Transformatie Monitor voor de arbeidsmarktregio Gorinchem; het ontwikkelen van een woonprogramma in de Gemeente Den Haag en het opstellen van beleid voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Lingewaard.