Mijn achtergrond ligt bij het stedelijk domein. Ik heb voorheen gewerkt bij verschillende vastgoed- en gebiedsontwikkelaars. Het werk bij Public Result vind ik interessant, omdat het een combinatie is van het stedelijk en publiek domein. Dit adviesbureau is goed in het adviseren in ingewikkelde processen, waarbij het resultaat en de kwaliteit van het advies hoog in het vaandel staan. De combinatie van inhoud en proces is wat mij zo aanspreekt in dit werk.

Bruggenbouwer

Ik ben een bruggenbouwer en mijn kracht is het achterhalen van de opgave achter een complex project. Ik spreek de taal van verschillende stakeholders (met bovendien verschillende culturele achtergronden) kan zo eenvoudig schakelen tussen verschillende actoren. Een belangrijke rode draad in mijn ervaring is het smeden van coalities tussen publieke en private partijen in verschillende domeinen, variërend van de wijkaanpak en wijkeconomie (o.a. Schilderswijk, Transvaal) tot de agrofood-sector (o.a. innovatiebevordering en het opzetten van een agrofonds voor Nederlandse ondernemers in de tuinbouw die in India willen investeren) tot de Wmo (o.a. projectmanager vrijwilligersbeleid).

Ik ben voor het eerst met Public Result in aanraking gekomen bij een project in de Haagse krachtwijken. Bij dit project zaten wij nog aan de andere kant van de tafel. Sinds een paar jaar bundelen wij onze krachten en dat bevalt mij goed.