Koenraad de JongBio


< Ons team

Vooruitgang begint bij samenwerking. Deze schijnbaar vanzelfsprekende kennis heb ik bij mijn studie opgedaan en bij Public Result in de praktijk kunnen ervaren. Door intensieve samenwerking in een klein team brengen wij opdrachten tot een mooi resultaat. Bij onze opdrachten zie ik dit terug in de samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en overheden, waardoor manieren gevonden worden om krimp van een regio het hoofd te bieden en de regio op een mooie manier op de kaart te zetten.

 

Vanwege mijn interesse in het bedenken van blijvende oplossingen voor problemen in de samenleving ben ik bij Public Result terecht gekomen. Hier vind ik uitdaging en variatie in opdrachten waarmee ik daadwerkelijk een positieve bijdrage aan de samenleving kan leveren.

 

Als junior adviseur assisteer ik mijn collega’s met deskresearch, neem ik deel aan de (organisatie van) bijeenkomsten met sleutelfiguren uit de regio en werk ik aan het schrijven en vormgeven van presentaties en rapporten. Ik werk onder andere aan een sociaal economische actieprogramma voor de gemeenten Waadhoeke en Harlingen waarvoor ik samen met mijn collega’s de economische ambities definieer en businesscases opstel die bijdragen aan deze ambitie.

Werken bij Public Result?