Mitch OpperhuizenBio


< Ons team

Als voormalig bestuurs- en organisatiewetenschap student voel ik mij helemaal thuis bij Public Result. Het realiseren van maatschappelijk resultaat is waar mijn passie ligt en die passie kan ik hier kwijt. Samenwerking staat hierin centraal. Maatschappelijke uitdagingen oplossen is alleen mogelijk door de juiste actoren bij elkaar aan tafel te zetten en het gesprek met hen aan te gaan.

 

Zo creëren wij oplossingen met draagvlak. Dit leidt tot uitvoeringsprogramma waar partijen enthousiast van worden en mee aan de slag willen. Op deze manier bereiken wij met elkaar het gewenste maatschappelijke resultaat.

 

Als junior adviseur ontwikkel ik mij constant bij Public Result. Ik heb houd mij bezig met diverse projecten.  Zo ben ik onder andere betrokken geweest bij de evaluatie op de maatschappelijke referentienormen in Den Haag, de aanvraag en dealmakingsfase van regiodeals Delft en Noardwest-Fryslân en het tot stand komen van uitvoeringsprogramma’s bij het vraagstuk van arbeidsmigranten in verschillende regio’s.

 

Vanuit mijzelf ben ik een persoon die met enthousiasme en nieuwsgierigheid elke nieuwe opdracht ingaat. Daarom hoop ik dat aan het einde van een traject een opdrachtgever afsluit met hetzelfde gevoel.

Werken bij Public Result?