Noa HarmsenBio


< Ons team

Complexe maatschappelijke problemen omzetten in een breed gedragen en innovatief resultaat, daar haal ik voldoening uit! Een cruciaal element voor een geslaagde uitkomst is natuurlijk ook samenwerking. Ik haal niet alleen graag het beste uit mezelf, maar ook uit de situaties en de mensen waar ik mee te maken heb.

Door de juiste vragen te stellen en met een open houding te luisteren worden de verschillende belangen van betrokkenen in beeld gebracht. Dit is geen eenrichtingsverkeer, maar draait om wederzijds inspireren en activeren, om gezamenlijk het beste resultaat mogelijk te maken.

Met een interdisciplinaire achtergrond in zowel de sociale wetenschap als de filosofie, heb ik een uitgebreide set aan analytische en onderzoekstechnische vaardigheden. Aangevuld door mijn brede interesse en leergierige karakter, zijn deze vaardigheden een belangrijke basis om me in allerhande complexe, maatschappelijke onderwerpen te storten.

 

Als junior adviseur werk ik aan een breed scala projecten. Waaronder de regiodealaanvraag van de Zuid-Hollandse Delta en Midden-Limburg en de totstandkoming van het Volkshuisvestingsprogramma in Heerde.

Werken bij Public Result?