Adviseren is soms meedenken, dan weer luis in de pels zijn, soms stimuleren, dan weer onderzoeken. Deze aspecten toepassen en werken aan vraagstukken voor de samenleving van nu en de toekomst maken dat ik mijn werk boeiend en uitdagend vind. Ik zie graag dat mensen een stap verder komen dan ze in eerste instantie dachten en dat er oplossingen gevonden worden waar zij zelf misschien nog niet aan hadden gedacht.

Als adviseur heb ik een veelzijdig takenpakket. Bij het ene project zet ik me ondersteunend in door bijvoorbeeld deskresearch uit te voeren; bij een ander project ben ik betrokken bij het opzetten en schrijven van een advies.

Vanuit een brede interesse in de samenleving en oplossingen die breed gedragen worden ben ik na mijn studie politicologie bij Public Result terecht gekomen. De brede portefeuille van het bureau en diversiteit aan opdrachten maken dat ik met plezier en motivatie samen met mijn collega’s werk aan adviezen die op draagvlak kunnen rekenen en betrokkenen een stap, of meerdere stappen, verder helpen.