Thijs HeestersBio


< Ons team

Bij Public Result staat maatschappelijk bewuste verandering voorop. Vanuit verschillende perspectieven worden bestuurlijke vraagstukken aangepakt en in samenwerking met de klant wordt een passende oplossing en uitvoering bedacht.

 

Sinds ik me het kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in zowel nationale als internationale maatschappelijke ontwikkelingen. Gedurende mijn studie is deze interesse alleen maar groter geworden. Onlangs heb ik mijn master in Crisis and Security Management afgerond, en daarvoor een bachelor in Management of International Social Challenges (Internationale Bestuurskunde). Vanuit deze studies ben ik (internationale) maatschappelijke problematiek beter gaan begrijpen en heb ik geleerd om deze vraagstukken vanuit verschillende praktische en theoretische perspectieven te benaderen.

 

Als junior adviseur ben ik betrokken bij de ondersteuning van onze klanten in verschillende projecten. Zo heb ik meegeholpen aan de verkenning van een ICT TalentLab in Veenendaal en de Regionale Investeringsagenda Zuid-Hollandse Delta en houd ik me bezig met een economische agenda voor de gemeente Maasgouw. Vanuit mijn universitaire achtergrond, maar ook vanuit praktische ervaring, ben ik in staat om problemen op een multidisciplinair niveau te benaderen en het werk bij Public Result zo goed mogelijk uit te voeren.

Werken bij Public Result?