Meer weten? Neem contact met ons op

Wij vertellen graag meer over Public Result, onze ervaring en werkwijze en wat we voor je kunnen doen.

Zo kun je ons bereiken:

Bel ons: 070 – 346 88 16

of mail ons (contactformulier)

 

Ons bezoeken:

Seven Cities, Gebouw Oslo, Lange Kleiweg 50 F,

2288 GK Rijswijk
070 – 346 88 16
 

Postadres:
Postbus 11649
2502 AP Den Haag

 

Mail: info@publicresult.nl

 

Public Result bevindt zich in gebouw Oslo rechts vooraan (50F) 2e etage.

 

Parkeren

Als u met de auto komt kunt u parkeren op een van onze parkeerplaatsen in de parkeergarage van de Campus Seven Cities. U rijdt door de slagboom het terrein van de campus op, de parkeergarage bevindt zich op het midden van het terrein. Onze parkeerplaatsen (nummers 2 en 29) zijn op de begane grond direct bij het inrijden van de garage aan uw rechterhand (gemarkeerd met een bordje “Public Result”).

Contactformulier

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp

  Bericht *


  Openbaar vervoer

   • Vanaf Station Rijswijk: tram 17 richting Plaspoelpolder en uitstappen bij halte Volmerlaan. Rechtsaf slaan, aan het einde van de straat is Kantorencomplex Seven Cities
   • Of lopend vanaf het station (ongeveer 5 minuten lopen):  Verlaat het station via de uitgang Plaspoelpolder. Boven aan de trap ligt industrieterrein de Plaspoelpolder.  Loop naar de achterkant van de Rijswijkse bibliotheek en Café de Halve maan. Loop dan rechtdoor, u passeert het CBR en het gebouw van het Ministerie Verkeer en Waterstaat.  Ons kantoor bevindt zich hiernaast (Kantorencomplex Seven Cities).
   • Vanuit Delft: bus 51 (halte Polakweg/Volmerlaan). Loop richting Centraal station Rijswijk en halverwege links is ons kantoor.  Werken bij Public Result?