Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd geraakt in Public Result, aarzel dan niet en reageer op een van de vacatures door de benodigde documenten te uploaden in de daarvoor bestemde boxen. Op onze website kan je meer informatie vinden over producten, klanten, lopende projecten en wellicht je toekomstige collega’s. Bellen kan natuurlijk ook op 070 - 346 8816.  

Wat vinden wij belangrijk bij een sollicitatie?

 

We vinden het belangrijk dat je motivatie concreet je instelling, je gedrevenheid en (werk)ervaring voor de publieke zaak aantoont. Je kan je motivatie laten blijken door een kort essay te schrijven (maximaal 750 woorden) waarin jij een onderbouwd pleidooi houdt voor een oplossing voor een maatschappelijk probleem op het gebied van bijvoorbeeld zorg, welzijn, wonen, onderwijs, regionale economie, achterstandswijken, krimp, stedelijke ontwikkeling.

     

De eerste selectie vindt plaats op basis van een CV, eventuele cijferlijst en de motivatie. Wanneer een kandidaat geschikt lijkt, zal een afspraak worden gemaakt voor een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek zullen de ontvangen documenten worden besproken en zal het gesprek gaan over je motivatie en geschiktheid voor de functie. Ook ben jij natuurlijk in de gelegenheid om vragen over Public Result te stellen. Meestal volgt er een tweede kennismakingsgesprek met andere collega’s om van beide kanten de eerste indruk aan te scherpen.

Een succesvolle kennismaking leidt tot een uitnodiging voor een praktijkopdracht. De praktijkopdracht neemt ongeveer twee en een half uur in beslag, maar hier hoef je je niet op voor te bereiden. Na ontvangst op kantoor zal je uitleg krijgen over de opdracht, welke zal bestaan uit een casus met zowel een schriftelijk- als mondeling gedeelte. De uitvoering van het assessment zal na afloop direct worden geëvalueerd.

 

De teamdynamiek is van belang om opdrachten op topniveau af te ronden. Als laatste onderdeel vindt er dan ook een meeloopdag (optioneel) plaats. Niet alleen zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van jou, maar ook zodat jij een goed beeld kan vormen van de diverse werkzaamheden. Door direct mee te werken aan verschillende opdrachten hopen wij jou binnen een dag een goed beeld te kunnen geven van het bedrijf.

 

Bij een positieve evaluatie van beide kanten is het slotstuk van de procedure de opstelling van de arbeidsovereenkomst waarover uiteraard een aparte afspraak volgt.
Werken bij Public Result?