Werken bij Public Result

Public Result biedt je een uitdagende functie in een “closely knitted team” waarin iedereen continu het maximale wil doen om opdrachten die midden in maatschappij staan tot een meer dan uitstekend eind te brengen....
Een dag van...Een dag van Rebekka van Munster Mijn dag start met een analyse van beleidsstukken uit een regio waar we de Transitieatlas Zorg en Welzijn uitvoeren. Ik onderzoek hoever de verschillende gemeenten met hun accommodatiebeleid zijn om met scenario’s van de Transitieatlas goed in te kunnen spelen op de opgave die er in de regio nog ligt. Het is even doorbijten, maar ik vind het interessant om goed zicht te krijgen op waar de regio staat. Het blijkt dat een aantal gemeenten goede uitvoeringsplannen hebben. ’s Middags heb ik met een collega een interview met een woningbouwvereniging uit een andere regio. We hebben het over de grootste knelpunten voor de toekomst. Vooral de enorme hoeveelheid levensloopgeschikte woningen waar behoefte aan zal komen, baart hem zorgen. Terug op kantoor werk ik nog even verder aan de scenario’s van deze Transitieatlas. Het vergt wat meer uitzoekwerk dan ik had verwacht, dus grote vorderingen maak ik helaas niet. Ik vraag een collega om de volgende dag even met mij mee te denken; samen komen we er vast uit!
Lees over Rebekka van MunsterEen dag van Niek Reijmers Mijn dag start om half negen, er staan in de ochtend twee interviews gepland voor het project dat de meldcode Huiselijk geweld evalueert. Ik notuleer tijdens het telefonisch interview van alles over Huiselijke geweld en werk dit daarna uit tot een goedlopend verhaal dat mijn collega makkelijk kan interpreteren. In de middag kijk ik naar data over leerlingenprognoses en bouwkundige staat van scholen in een Nederlandse regio. Er moeten er een aantal gesloten worden door de bevolkingskrimp en het is aan mij om dat deels te bepalen. Ik schets een aantal scenario’s waarin staat wat er zal gebeuren als een bepaalde school sluit en breng dit in kaart met de Transitie Atlas. Wat een verantwoordelijkheid, maar dit maakt het juist leuk, één van de scenario’s gaat tot uitvoering worden gebracht in samenwerking met de betrokken partijen. Uiteindelijk wordt er een integraal huisvestingsplan geschreven zodat de gemeente goed omgaat met de dreigende krimp. Er moet nog veel gebeuren om tot dit plan te komen maar het eerste werk is verzet!
Lees over Niek ReijmersMeer verhalen

 

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd geraakt in Public Result, aarzel dan niet en reageer op een van de vacatures door de benodigde documenten te uploaden in de daarvoor bestemde boxen. Op onze website kan je meer informatie vinden ...

Meer Sollicitatieprocedure >

Laat je inspireren

Ga de uitdaging aan en werk mee aan onze projecten die vaak midden in de maatschappij staan, complex zijn en vragen om innovatie en een combinatie van een lange termijn strategie met korte termijn successen.  

Bekijk projecten   |   Over ons >