(Afstudeer)stage

  • Zit jij in de eindfase van je studie (bijvoorbeeld bestuurs- of bedrijfskunde, economie, sociologie, crisis and security management, geografie, politicologie)?
  • Ben je op zoek naar een stage en/of afstudeeropdracht waar je je wetenschappelijke kennis kan combineren met een actueel maatschappelijk vraagstuk?
  • Vind je het leuk om mee te draaien in ons team en te werken aan innovatieve opdrachten?
  • Ben je beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden?
  • Kom dan stage lopen of schrijf je afstudeerproject bij Public Result

Wie zijn wij?

Public Result is een adviesbureau dat organisaties ondersteunt met management en advies bij het realiseren van hun maatschappelijke resultaat. Hiermee helpen wij onze opdrachtgevers om klantgericht, sector overstijgend en efficiënt te werken. Wij sluiten aan bij de kracht en de sleutelfiguren in het veld, formeren hechte interdisciplinaire teams, bieden ruimte aan innovatie en combineren een lange termijn strategie met korte termijn successen. Wij werken onder andere voor overheden, welzijnsorganisaties, corporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en publiek – private organisaties.

Je komt terecht in een enthousiast en talentvol team waarvan de leden elkaar helpen en opleiden. De sfeer is informeel en er is een “can – do” mentaliteit. Wil je weten hoe een dag van één van onze adviseurs er uit ziet? Neem dan hier een kijkje.

Sinds de zomer van 2023 bundelt Public Result de krachten met adviesbureau Companen. Companen en Public Result vormen nu formeel één bedrijf, maar blijven twee adviesbureaus met elk een eigen naam en expertises. Juist omdat deze elkaar zo mooi aanvullen. Public Result is specialist in beleid en uitvoeringsprogramma’s rond regionale vraagstukken, arbeidsmigratie, economie en arbeidsmarkt en wijkenaanpak. Companen is de sterke partij in onderzoek, procesbegeleiding, beleid en monitoring rond woon-, woonzorg- en wijkgerichte vraagstukken.

Wat ga je doen?

Wij bieden je de mogelijkheid om op een actueel onderwerp in de publieke sector stage te lopen en/of af te studeren. We gaan graag samen met je in gesprek over de mogelijkheden. Voor informatie over onze actuele portefeuille zie onze website. Het je zelf al uitgesproken ideeën over een onderwerp? Laat het ons weten in je motivatiebrief!  Je voert je afstudeeropdracht onafhankelijk en zelfstandig uit en bepaalt zelf wanneer je gebruik maakt van de begeleiding van ons team. We gaan ervan uit dat je 3 a 4 dagen op kantoor bent, waarvan je 1 dag in de week meedraait met reguliere werkzaamheden. Hieronder vind je wat afstudeerprojecten van (oud)studenten die je voor gingen:

Public Result biedt je een goede stagevergoeding en we zorgen er samen voor dat de balans tussen de afstudeeropdracht en het meewerken in ons bedrijf wordt bewaakt. Mocht je niet over een OV kaart beschikken, vergoeden wij je reiskosten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in Public Result, aarzel dan niet en stuur je CV en cijferlijst (bachelor en master voor zover afgerond) inclusief motivatie naar sollicitaties@publicresult.nl.  
 

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd geraakt in Public Result, aarzel dan niet en reageer op een van de vacatures door de benodigde documenten te uploaden in de daarvoor bestemde boxen. Op onze website kan je meer informatie vinden ...

Meer Sollicitatieprocedure >

Laat je inspireren

Ga de uitdaging aan en werk mee aan onze projecten die vaak midden in de maatschappij staan, complex zijn en vragen om innovatie en een combinatie van een lange termijn strategie met korte te...

Bekijk projecten   |   Over ons >

Werken bij Public Result?