(Afstudeer)stage

  • Zit jij in de masterfase van je studie (bijvoorbeeld bestuurs- of bedrijfskunde, economie, sociologie, crisis and security management, geografie, politicologie)?
  • Of ben je op zoek naar een afstudeeropdracht waar je je wetenschappelijke kennis kan combineren met een actueel maatschappelijk vraagstuk?
  • Vind je het leuk om mee te draaien in ons team en te werken aan innovatieve opdrachten?
  • Ben je beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden?
  • Kom dan stage lopen of schrijf je afstudeerproject bij Public Result!

De functie

Wij bieden je de mogelijkheid om op een actueel onderwerp in de publieke sector stage te lopen en/of af te studeren. We gaan graag samen met je in gesprek over de mogelijkheden. Voor informatie over onze actuele portefeuille zie onze website. Het je zelf al uitgesproken ideeën over een onderwerp? Laat het ons weten in je motivatiebrief!  Je voert je afstudeeropdracht onafhankelijk en zelfstandig uit en bepaalt zelf wanneer je gebruik maakt van de begeleiding van ons team. We gaan ervan uit dat je 3 a 4 dagen op kantoor bent, waarvan je 1 dag in de week meedraait met reguliere werkzaamheden.  

Organisatie

We werken voor diverse publieke organisaties en zijn gevestigd in Rijswijk, vlakbij het politieke hart van Nederland. Wij lopen warm voor ingewikkelde vraagstukken. Het inspireert ons om complexiteit tot de kern terug te brengen zodat iedereen een stap vooruit kan zetten. We zijn niet bang om onze nek uit te steken en zetten door. Je werkt in een hecht, enthousiast en talentvol team waarvan de leden elkaar helpen en opleiden. De sfeer is informeel en er is een “can – do” mentaliteit. Ons team varieert tussen de 7 en 10 adviseurs, een “closely knitted team” waarin iedereen continu het maximale doet om opdrachten die midden in maatschappij staan op topniveau af te ronden. Wil je weten hoe een dag van één van onze adviseurs er uit ziet? Kijk dan snel op onze website.  

Arbeidsvoorwaarden

Public Result biedt je een goede stagevergoeding en we zorgen er samen voor dat de balans tussen de afstudeeropdracht en het meewerken in ons bedrijf wordt bewaakt. Mocht je niet over een OV kaart beschikken, vergoeden wij je reiskosten.  

Afstudeerstage

Ook is het mogelijk bij Public Result een afstudeerstage af te ronden. Heb je zelf al uitgesproken ideeën over een onderwerp en zou je hier graag op willen afstuderen? Laat het ons weten in je motivatiebrief! Je voert je afstudeeropdracht onafhankelijk en zelfstandig uit en bepaalt zelf wanneer je gebruik maakt van de begeleiding van ons team. We gaan ervan uit dat je 3 a 4 dagen op kantoor bent, waarvan je 1 dag in de week meedraait met reguliere werkzaamheden. We zorgen er samen voor dat de balans tussen de afstudeeropdracht en het meewerken in ons bedrijf wordt bewaakt. Hieronder vind je wat afstudeerprojecten die je voor zijn gegaan:    

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in Public Result, aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie (en desgewenst aanvullende documenten zoals een cijferlijst) naar sollicitaties@publicresult.nl.
 

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd geraakt in Public Result, aarzel dan niet en reageer op een van de vacatures door de benodigde documenten te uploaden in de daarvoor bestemde boxen. Op onze website kan je meer informatie vinden ...

Meer Sollicitatieprocedure >

Laat je inspireren

Ga de uitdaging aan en werk mee aan onze projecten die vaak midden in de maatschappij staan, complex zijn en vragen om innovatie en een combinatie van een lange termijn strategie met korte te...

Bekijk projecten   |   Over ons >

Werken bij Public Result?