Inspirerende openingsborrel! 14-02-2019

Met de eerste maanden op onze nieuwe locatie achter de rug was het tijd voor een openingsborrel. Op 24 januari ontvingen we onze relaties voor een gezellige borrel en een inspirerend mini-college van Willem Peter de Ridder.

Willem Peter nam ons mee in de belangrijkste technologische trend die onze samenleving bepaalt de komende jaren: Artificial Intelligence. Ook in de publieke sector gaan big data, machine learning en robotisering steeds meer het speelveld bepalen. Om gedrag van burgers te voorspellen, producten sneller en beter op maat bij de klant te krijgen of om met robots een betere en efficiëntere dienstverlening te realiseren. Onderwijs en arbeidsmarkt gaan radicaal veranderen en zullen een antwoord moeten vinden op de eisen die gesteld worden aan de productiviteit en learnability van de werknemers van de toekomst. Kortom: niemand die een strategisch beleidsplan voor de komende 3 tot 5 jaar opstelt, kan om Artificial Intelligence heen.

Wil je meer weten over de vraag of jouw beleidsterrein “future proof” is ? In de eerste week van juli organiseert de Public Result Academy een summercourse i.s.m. Willem Peter de Ridder. Hou onze website in de gaten voor meer info of bel ons op 070 346 88 16.

Meld je alvast aan voor onze Public Result zomerborrel op 27 juni aanstaande!

Werken bij Public Result?