Inzicht in kansrijke huisvestinglocaties met de Locatieverkenner 06-06-2024

Als gemeente, woningcorporatie of investeerder wilt u huisvesting realiseren en het liefst snel. Welke plekken zijn hiervoor het best geschikt? En hoe doorbreekt u discussies over locaties en wensen die misschien niet optimaal of haalbaar zijn?  De vraag naar woningen wordt gedeeld door allerlei doelgroepen, van studenten tot arbeidsmigranten.  Maar welke locatie is het meest geschikt? Wat is een rustige en groene locatie voor huisvesting van ouderen? Waar plaatsen we studentenstudio’s?

 

Om de dialoog over dit soort belangrijke keuzes te kunnen voeren én van een feitelijke basis te voorzien, heeft heeft Public Result samen met Companen een tool ontworpen: de Locatieverkenner. Vanuit de expertise van beide bureaus samen ontwikkelden we een tool voor haarscherpe visuals. Een gedegen aanpak waarin we data en techniek combineren met onze eigen kennis en ervaring. Wat het oplevert? Inzichten in kansrijke locaties. Helder, afgewogen en per doelgroep in beeld gebracht. Geschikt voor woningbouwcorporaties, gemeenten, investeerders of voor de adviesbureaus, voor het oplossen van vraagstukken huisvesting.

 

De Locatieverkenner helpt bij het afwegen van kansrijke locaties. De verkenner is echter niet het eindpunt van een zoektocht - het is een begin en grafisch, feitelijk en helder uitgangspunt voor het gesprek met elkaar.

 

Meer weten? Ga naar Locatieverkenner.nl of neem contact op met Kees Pleijsier van Public Result (0652506020)  of Laurens van Dongen van Companen (0633180391)

Werken bij Public Result?