Meld je aan voor onze openingsborrel!

Met de eerste maanden op onze nieuwe locatie achter de rug is het tijd voor een openingsborrel. We nodigen je daarom graag uit op 24 januari aanstaande vanaf 16.00 uur op onze nieuwe locatie Seven Cities, Gebouw Oslo, Lange Kleiweg 50F in Rijswijk.

 

Mini-college Artificial Intelligence
Een nieuwe locatie en een nieuw jaar vragen om een blik in de toekomst op de belangrijkste technologische trend die onze samenleving bepaalt de komende jaren: Artificial Intelligence. Ook in de publieke sector gaan big data, machine learning en robotisering steeds meer het speelveld bepalen. Om gedrag van burgers te voorspellen, producten sneller en beter op maat bij de klant te krijgen of om met robots een betere en efficiëntere dienstverlening te realiseren. Onderwijs en arbeidsmarkt gaan radicaal veranderen en zullen een antwoord moeten vinden op de eisen die gesteld worden aan de productiviteit en learnability van de werknemers van de toekomst. Kortom: niemand die een strategisch beleidsplan voor de komende 3 tot 5 jaar opstelt, kan om Artificial Intelligence heen.

Willem Peter de Ridder (Directeur Futures Studies) zal tijdens de openingsborrel van 16.30 – 17.00 uur een mini-college geven over deze megatrend. 

 

Namens het team van Public Result, Kees Stob


Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer