Kees PleijsierBio


< Ons team

De belangen van betrokkenen kennen en daar oplossingen bij bedenken is de kern van eigenlijk elk project. Binnen mijn functie als senior-adviseur kan ik mijn maatschappelijke betrokkenheid kwijt en vind ik oplossingen voor complexe vraagstukken en maak daarmee echt een verschil. Het voortdurend schakelen tussen de contacten en belangen van inwoners, instellingen en bedrijven, het maken van analyses, het vinden van oplossingen en het schrijven van heldere adviezen geven mij enorm veel energie.

 

Bij Public Result ben ik onder andere betrokken bij de ontwikkeling van de regionale beleidskaders voor de huisvesting van arbeidsmigranten in de regio Arnhem-Nijmegen, en bij het kwartiermakerschap beheerstichting huisvesting arbeidsmigranten in de Regio Rivierenland.

 

Mijn achtergrond ligt in de logistieke sector, specifiek de maritieme bedrijfsvoering. Binnen deze sector was voornamelijk verantwoordelijk voor het dagelijkse aansturen van mensen, partijen en bedrijven. Na deze ervaringen in het bedrijfsleven heb ik de overstap gemaakt naar de politiek. Als wethouder en raadslid in de gemeente Maassluis heb ik brede ervaring opgedaan in het opbouwen van samenwerkingen tussen stakeholders en het creëren van draagvlak en weet ik me goed en effectief in het bestuurlijke krachtenveld te bewegen met blijvend oog voor resultaat. Binnen de functie van wethouder was ik politiek verantwoordelijk voor; openbare ruimte, sport, recreatie en cultuur en was ik 2e locoburgemeester. Ook was ik in een eerdere termijn verantwoordelijk voor verkeer en vervoer, welzijn en milieu en duurzaamheid. Na mijn politieke ervaring in Maassluis heb ik me als consultant opnieuw verdiept in de thema’s sport, openbaar vervoer en zorg en welzijn.

Werken bij Public Result?