Arbeidsmarktconferentie Alblasserwaard-Vijfherenlanden 22-01-2016

< Economisch profiel Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Op 30 november 2015 zijn belangrijke spelers uit de Arbeidsmarktregio Gorinchem samen gekomen om te praten over de regionale economie. Bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten uit de regio hebben de handen ineen geslagen om vorm te geven aan een strategische lange termijn agenda voor de arbeidsmarkt.  Het doel is de regionale economie verder te ontwikkelen en meer werkgelegenheid te creëren, waarbij banen zoveel mogelijk door haar inwoners worden ingevuld.

Een van de sprekers op deze conferentie was Kees Stob, die in is gegaan op de belangrijkste bevindingen van de economische transformatiemonitor uitgevoerd door Public Result. De stuwende sectoren, de mogelijkheden voor extra arbeidsplaatsen en het vestigingsklimaat komen hierbij aan bod.

Bijgaand treft u het verslag van de arbeidsmarktconferentie met daarin het verhaal van diverse gastsprekers kort samengevat, hier vindt u onder andere de belangrijkste bevindingen terug uit de economische tranformatiemonitor uitgevoerd door Public Result.

 

Werken bij Public Result?