Een convenant huisvesting internationale werknemers voor de regio Rivierenland 09-08-2023

< Regionaal kwartiermaker arbeidsmigranten Rivierenland

Public Result feliciteert de regio Rivierenland met een bijzondere mijlpaal: op vrijdag 23 juni ondertekende Nees van Wolfswinkel namens de regiogemeenten een samenwerkingsovereenkomst met marktpartijen. Het doel? Samen werken aan het verbeteren van de woon- en leefomstandigheden van internationale werknemers in de regio!

De sfeer zit er goed in bij de ondertekenaars op de vroege vrijdagochtend. Niet alleen de prachtige locatie van de nieuwe Fruit Tech Campus in Geldermalsen draagt bij aan de feeststemming, maar vooral het gevoel dat er iets bijzonders staat te gebeuren.

En er mag zeker iets gevierd worden, want na een voorbereidingsperiode van maar liefst 8 maanden zetten de partijen vandaag hun handtekening onder een gezamenlijk opgesteld afsprakenkader dat niet alleen de kwaliteit van huisvesting en leven van internationale werknemers in de regio Rivierenland verbetert, maar ook duidelijke en uniforme ‘een bodem in de markt’ legt voor marktpartijen die nieuwe huisvesting voor internationale werknemers willen realiseren.

Meer weten over het convenant en de rol van Public Result? Bekijk dan vooral de projectpagina en de persberichten van verschillende media.

Werken bij Public Result?