De afgelopen tijd hebben wij in onze blogs aandacht besteed aan de problematiek en huisvesting van arbeidsmigranten. Deze groep is niet meer weg te denken uit de Nederlandse maatschappij. Ze werken veelal in sectoren waar arbeidskrachten schaars zijn en leveren een essentiële bijdrage aan onze economie.

 

Public Result begeleidt  op dit moment  de gemeenten Zuidplas en Lingewaard, en de regio's Rivierenland en Arnhem-Nijmegen. Ook in andere gemeenten en regio's in Nederland hebben we succesvol beleidsplannen mogen ontwikkelen, zie de gerelateerde projecten onder aan de pagina. Daarbij onderscheiden we vijf essentiële bouwstenen: inventarisatie en registratie, huisvesting, maatschappelijke ondersteuning, communicatie en handhaving. In onze blogs hebben we de afgelopen weken uitgebreid aandacht besteed aan deze bouwstenen:

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in een integrale aanpak huisvesting arbeidsmigranten? Public Result ondersteunt de aanpak in alle stappen en voor alle bouwstenen. Dit is mogelijk als faciliterend adviseur of in een interim rol. Meer weten over onze aanpak? Dat kan hier. 

Werken bij Public Result?